ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН www.scantech-bg.com

x

, .

.

View Web design

Внос и продажба на резервни части за френски и шведски автомобили
Начало
Партньори
Каталог
Контакт
търсене в каталога за резервни части по азбучен ред Търсене по каталожен номер или оригинален номер и наименование
Онлайн магазин за резервни части за френски и шведски автомобили
Два нови спортиста от Renault в Париж
Два нови спортиста от Renault в Париж

Renault показа два нови спортни модела на международното изложение в Париж – Megane Trophy на базата на новият Megane и Clio Renaultsport R3

Париж, Любомир Станиславов и Атанас Марков
пратеници на Speed-Press

Renault Megane Trophy

След представянето на новия Megane Coupe френският концерн показа и състезателната версия на купето. Megane Trophy има същата механика като настоящия автомобил, но включва хомологирано от ФИА тръбно шаси. Двигателят е 3,5-литров V6 с 24 клапана и монтиран по средата, а скоростната кутия - полуавтоматична, като предавките се превключват с „пера” на волана. Окачването е състезателно и изцяло регулируемо, а джантите са 18-цолови, направени от суперлеки, но суперздрави материали и „обути” в сликове Michelin.
Двигателят „диша” благодарение на монтиран на тавана въздухозаборник, а всмукателната система е изцяло подновена. Това увеличава мощността от 330 на 360 к.с. Надеждността на болида е увеличена и ревизии се правят чак след 5500 км пробег. Комбинирана с уникалната аеродинамика на композитните външни елементи, допълнителната мощност позволява на Megane Trophy да прави времена на пистата, близки до тези на Porsche GT3.
До края на годината Megane Trophy ще бъде достъпен като кит за модифициране на вече съществуващи модели. Но тази процедура ще се изпълнява само от фабриката Alpine.

Clio Renaultsport R3

Clio R3 представлява база на R3 Access и е изцяло подготвена за състезания спортна модификация на Clio RS. Двигателят е същият 2,0-литров с 200 к.с., а скоростната кутия е 6-степенна секвенционална със самоблокиращ се диференциал ZF-type. Електрониката на мотора е Magnet-Marelli.
Джантите са еднопластови Speedline с диаметър 17 цола и гуми Michelin с размери 19/62-17. Собственото тегло на Clio R3 е само 1080 кг, благодарение на олекотен колянов вал и изпускателна система, а маховикът е същият като при R3 Maxi. Clio R3 е само на предно задвижване, което означава, че става само за асфалт. Цената на Clio Renault Sport R3 Access ще е 32 600 евро във Франция.

 


www.359mеdiа.соm

Статии, съдържащи думите: интериор
Изработка на спирачни тръбички за всички леки коли и за хидравликата на CITROEN Ръководство за монтаж на маншоните DURABOOT
 Последни промени на сайта са правени на : Вторник, 13 Февруари, 2007


Видео презентация на СКАН ТЕХ - България ООД
СТАТИИ
Новият "Сеат Ибиза" е сред най-атрактивните модели при компактните автомобили
29.10.2008
Renault Ondelios - екстравагантният!
29.10.2008
Skoda Fabia Sport - малко по- красив
29.10.2008
"Топ Гиър", брой 18 - Царството на богатите
29.10.2008
Два нови спортиста от Renault в Париж
08.10.2008
виж всички статии